MÉS per Mallorca és un projecte polític d’esquerres, plural i inclusiu, impulsat per formacions polítiques històriques i arrelades a les Illes Balears, com el PSM-Entesa i Iniciativa-Verds, a més d’altres partits d’àmbit local.

La força de MÉS és la seva gent, per això, som la primera força municipalista d’esquerres a Mallorca i comptam amb una militància de base activa a tots els municipis de Mallorca, compromesa amb la terra, la llengua, la cultura, el feminisme, el medi ambient i els drets socials i col·lectius.

Democràcia

Igualtat

Diàleg

Justícia Social

Solidaritat

A les eleccions del proper 26 de maig hauràs de triar entre dos models: el dels partits que amenacen amb retrocessos democràtics i que estan al servei dels interessos i privilegis dels de sempre, o la proposta de MÉS per Mallorca.

MÉS per Mallorca ha estat el motor real d’aquests quatre anys de governs de canvi, amb els quals hem defensat els drets col·lectius i hem fet realitat polítiques pioneres, valentes i centrades en les persones. Hem plantat cara als poderosos i hem mostrat fermesa i compromís per esdevenir protagonistes actius de l’acció de govern. Entre d’altres accions, hem recuperat o protegit drets socials, hem impulsat  la sanitat i l’educació pública, hem protegit el medi ambient amb lleis d’avantguarda, hem posat en marxa la renda social garantida i els ajuts a la dependència, hem establert un sostre de places turístiques i hem regulat el lloguer turístic.

I ara, com tu, en volem MÉS. Perquè és urgent fer més. El teu vot serà decisiu i permetrà:

  • Consolidar i avançar en les polítiques del canvi. 
  • Plantar cara als retrocessos democràtics i a la pèrdua de drets socials.
  • El govern de la gent més preparada, més compromesa i amb més experiència.
  • Poder decidir des de Mallorca sobre tot allò que ens afecta.

Les nostres credencials

MÉS Habitatge
MÉS Salut i Serveis Socials
MÉS Drets Civils
MÉS Mediambient
MÉS Mobilitat
MÉS Ocupació
MÉS Turisme de qualitat
MÉS Cultura
MÉS Educació
MÉS Economia Sostenible