Ensenyat: “Diumenge les urnes s’han d’omplir de les paperetes de l’única força que fa polítiques d’esquerres i valentes”

MÉS per Mallorca presenta les garanties d’un govern amb la formació

El candidat a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, ha explicat aquest divendres en roda de premsa per què MÉS per Mallorca és la garantia d’un Govern de canvi i transformador. Així, Ensenyat ha subratllat que “diumenge les urnes s’han d’omplir de les paperetes de l’única força que fa polítiques d’esquerres i valentes”.

“El 26 de maig no és un joc però ens hi jugam molt. Per això demanam un vot de confiança, per continuar fent feina”, ha incidit Ensenyat. Per al número u, aquesta legislatura s’ha començat “una revolució en tres àrees de govern: habitatge, ocupació i mobilitat”.

El també president del Consell ha assegurat que ha estat MÉS per Mallorca qui “ha marcat la diferència al Govern i ha estat gràcies a nosaltres s’han afrontat temes que cap altre partit duia al seu programa electoral”. “No hem de pagar cap peatge a Madrid ni a cap lobby”, ha dit Ensenyat, qui ha remarcat que només “responem davant les persones”.

Ensenyat ha remarcat que ha estat la formació ecosobiranista “qui ha donat la cara ha estat MÉS per Mallorca, fent polítiques innovadores”. Santiago ha recordat que la Llei de residus i la de canvi climàtic duen el segell de MÉS per Mallorca, com també ho duen la renda social garantida o l’impost de turisme sostenible.

“Diumenge ens jugam que aquest canvi continuï i afrontar, amb valentia, tres grans reptes que la societat ens reclama: l’emergència d’habitatge, l’emergència en la qualitat dels llocs de feina i l’emergència en la mobilitat i el transport”, ha incidit el candidat, que també ha apuntat que “no volem ser la frontissa d’un govern d’esquerres, volem ser-ne la porta”.