Miquel Ensenyat: “Governarem des d’aquí, compromesos amb les persones i arribant a acords amb l’esquerra”

MÉS per Mallorca vol “donar continuïtat a les polítiques progressistes per primera vegada a la història”

El candidat a la presidència del Govern de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha compromès aquest dijous a “governar sent findel als valors i principis de MÉS, respectant els pactes i en base a un programada i a un model de país”. Ensenyat no només ha manifestat la seva voluntat de que MÉS pugui formar governs de coalició progressistes després del 26 de maig, sinó que ha insistit que “tant el Consell com l’Ajuntament de Palma i desenes d’altres consistoris demostren que som una força que està preparada per liderar els governs que formam”.

Així mateix, Ensenyat també ha recordat el “lideratge” de MÉS a l’hora d’impulsar canvis valents i pioners com la renda social o la llei de canvi climàtic i ha destacat el bon funcionament dels executius de pacte.

La número 2 de la candidatura al Parlament, Fina Santiago, ha advertit que “aquest diumenge ens hi jugam molt” ja que “tenim l’oportunitat de que les polítiques progressistes continuïn durant una segona legislatura per primera vegada a la història”. Santiago ha fet una dreta a votar “per impulsar un model de societat inclusiu davant el model de divisió de la dreta” i per “continuar desenvolupant un model propi de polítiques valentes i mesures pioneres”. “Es tracta de consolidar i fer prosperar tot el que hem fet per lluitar contra els problemes de l’habitatge, l’atur, l’ocupació de baixa qualitat, la mobilitat o el territori”.