Miquel Ensenyat “Adaptarem el transport públic de Mallorca a les persones i a les seves necessitats”

MÉS per Mallorca presenta les seves propostes per millorar la mobilitat

El candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, ha assegurat que “si volem un transport públic que utilitzi la gent, l’hem d’adaptar a les necessitats que té la gent, tant en horari laboral com els caps de setmana i els vespres”. Així doncs, Ensenyat vol evitar que “s’hagi d’agafar el cotxe qua no s’hauria d’agafar” i que afavorir les connexions ràpids amb els pobles més allunyats de Palma.

La candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Bel Busquets, ha dit per la seva banda que “resoldre un dels grans reptes de Mallorca en els propers anys, com és ara la mobilitat” és “un compromís” de MÉS. “Volem un transport públic modern i eficient, i per tant, volem més busos, més trens i més plantilla”. ha insistit. A més, Busquets ha destacat la importància de “millorar la informació als usuaris”, tant als autobusos del TIB com al tren dels Serveis Ferroviaris dE Mallorca, i reforçar també “la interconnexió entre diferents nuclis de població” més enllà de la connexió amb Palma.