Ensenyat: “Hem demostrat que som l’única força que garanteix el canvi”

MÉS per Mallorca dona el sus a les campanyes autonòmica i local

MÉS per Mallorca ha celebrat l’inici de campanya de les eleccions autonòmiques i generals al passeig del Born del Molinar. Allà, el candidat a la presidència del Govern ha fet un discurs a la militància en què ha destacat la feina feta durant aquesta legislatura i ha assegurat que “hem demostrat que som l’única força que garanteix el canvi”.

Ensenyat ha destacat que aquesta campanya marca un moment “en què podem fer història”, ja que “per primera vegada tenim l’oportunitat de reeditar un pacte d’esquerres”. El candidat al Govern ha subratllat que gràcies al canvi impulsat per MÉS per Mallorca, Balears “torna a ser al mapa, no pels casos de corrupció sinó per polítiques valentes i pioneres”. Aquestes polítiques, ha recordat, “duen el segell de MÉS i sense MÉS no s’haurien impulsat”.

El també president del Consell ha demanat que “la gent voti amb la mateixa il·lusió amb què feim feina per millorar la vida de les persones”. “S’han acabat els temps de majories d’un sol partit. Som imprescindibles per avançar cap a una societat millor”, ha conclòs.

Miquel Ensenyat ha estat acompanyat també de la candidata al Consell, Bel Busquets i el número u de MÉS per Palma, Antoni Noguera. Busquets ha destacat en el seu discurs que l’experiència avala a MÉS per Mallorca per seguir gestionant i ha assegurat que “el 26 de maig és una oportunitat per avançar en el nostre model propi”.

Busquets ha demanat també a la militància que faci “arribar el nostre missatge a tot arreu, que expliqueu què hem fet, d’on venim i cap a on volem anar”.

Per la seva banda, Noguera ha incidit en el fet que “som l’única força que té un model de ciutat per a la Palma dels pròxims 20 anys” i que ha trencat amb “la vella manera de fer política, plantant cara als interessos d’uns pocs per socialitzar la riquesa”. El també batle de Palma ha assegurat que la victòria de MÉS ha de ser “aclaparadora”.