Tomeu Arbona, Pau Debón, Antònia Vicens i Esther López volen que Antoni Noguera torni a ser batle de Palma

Unes 130 persones provinents de diferents àmbits han donat suport a l’actual batle per la seva gestió i valentía a l’hora de governar. Entre ells el galerista i nét d’Emili Darder, Ferran Cano

127 persones han signat el manifest titulat “#JoAmbNoguera” en el que els signants afirmen que “feim una passa endavant. Nosaltres, ciutadanes i ciutadans, demòcrates, progressistes, feministes i ecologistes, sabem que la Palma que desitjam només serà possible si Antoni Noguera torna a ser batle.”

El manifest també destaca les polítiques aplicades per l’ajuntament liderat per Noguera “mesures com la prohibició del lloguer turístic a pisos, la implantació de la recollida selectiva mòbil, la protecció del bosc de Can Tàpera, Son Gual, la defensa del Port Petit del Molinar i el Carnatge, l’obertura de l’Oficina Antidesnonaments o l’inici del desmantellament del poblat de Son Banya són polítiques que han posat Palma en el mapa de l’esquerra”.

Entre els signants hi ha el forner del Fornet de la Soca de Palma, Tomeu Arbona, el cantant d’Antònia Font, Pau Debón, l’actriu de Mai Neva a Ciutat i de la companyia La Calòrica, Esther López i l’esriptora Antonia Vicens.

Pel que fa al món de la cultura han signat el manifest personalitats com el productor de cinema, Jaume Ripoll, els escriptors Biel Mesquida, Rosa Planas, Sebastià Bennasar, Sebastià Portell i Sebastià Alzamora. També hi donen suport les actrius Lina Mira, Asun Planas, Júlia Truyol i Marga López. Així com la cantant Maria del Mar Bonet, i els músics d’orquestra Gerard Beltran, José Miralles i Joan Barceló, aquest darrer també creador del grup Horris Kamoi.

Per altra banda també han signat el manifest batles de diverses ciutats del canvi com el batle de Santiago, Martiño Noriega, el de Saragossa, Pedro Santisteve, l’ex-batlessa de Badalona, Dolors Sabater, la tinent de batle de Barcelona, Janet Sanz i d’altra banda l’eurodiputada de Verds-Ale, Ana Miranda.

Noguera, també rep el suport d’activistes de diferents col·lectius, com la presidenta de la Federació d’Associacions de Iberoamèrica, Isabel Oviedo, el cooperant Enric Gonyalons, els activistes veïnals, Joan Josep Forteza, Edita Navarro, Alejandro Segura o Llucia Munar. Els activistes de l’Esquerra Independentista David Pujol, Guillem Colom. L’exmilitant d’Esquerra Unida i activista, Emylse Mas. Les activistes feministes, Francisca Mas o Toñi Fernández. I membres d’altres col•lectius com Minwei Jiang d’Achinib o Àlex Duran de Som Energia.

Finalment també hi donen suport dos olímpics: l’esquiadora paralímpica Úrsula Pueyo i el boxejador olímpic Youba Sissokho.

Podeu consultar aquí el llistat de signants i el manifest. Si t’hi vols adherir, envia un correu electrònic a palma@mespermallorca.cat