Veus Progressistes presenta una campanya basada en exportar les polítiques pioneres aplicades a les Balears

“Representam un model de defensa de la democràcia i dels valors de l’esquerra”, assegura Guillem Balboa

“El model dels acords progressistes a les Balears és la millor manera de donar viabilitat a les polítiques d’esquerres pioneres i trencadores. Aquesta legislatura autonòmica hem aprovat canvis que semblaven impossibles i volem impulsar aquest canvi real a l’Estat i per a tota la societat”, ha dit aquest dijous el candidat de Veus Progressistes al Congrés, Guillem Balboa.

El cap de llista de la coalició ecosobiranista i la candidata al Senat, Rosa Cursach, han participat aquest dijous en la presentació de la campanya de Veus Progressistes que ha tingut lloc a la seu de MÉS per Mallorca.

“Representam un model, un avui i un demà d’esperança, de defensa de la democràcia, dels valors de l’esquerra i d’un model de fer política a través de l’escolta activa, la inclusió, la consulta, d’un model responsable i inconformista”, ha assegurat Balboa. “Som tot el contrari del que representa la triple dreta reaccionària “, ha sentenciat.

El candidat de Veus Progressistes ha assegurat que treballarà de forma constructiva per un gran acord d’esquerres amb totes les forces progressistes, ecologistes i sobiranistes i per evitar un pacte entre el PSOE i les dretes.

Pel que fa a la campanya, Cursach ha assegurat que està feta “des de la coherència d’allò que és MÉS i Veus Progressistes: una força creativa, pròxima i basada en la mobilització i la participació ciutadanes”. “La nostra campanya està feta per un equip multidisciplinar i un munt de voluntaris. Estam innovant en la feina a les xarxes socials, la línia gràfica i alguns elements trencadors com la plataforma de vídeos Mésflix”, ha dit la candidata a senadora, que també ha apuntat que “tot això es fa combinat-ho amb propostes polítiques de molt de contingut”.

“Hi ha centenars de voluntaris i voluntàries, i membres de les nostres assemblees territorials, que fan possible aquesta campanya muntant paradetes, cafès, actes, fent d’apoderats, repartint propaganda i informant….”, ha explicat Cursach. A més, això e´s combina amb les rodes de premsa pràcticament diàries que està organitzant la coalició i que serveixen per explicar el programa i els posicionaments polítics de Veus Progressistes.