Alice Weber: “La Unió Europea ha de seguir acompanyant les Balears en les lleis pioneres contra el canvi climàtic”

L’Assemblea de MÉS per Mallorca ha elegit Alice Weber i Christer Söderberg com a candidats a les properes eleccions europees

L’Assemblea que MÉS per Mallorca ha fet aquest dviendres al CEIP Aina Moll de Palma ha elegit Alice Weber i Christer Söderberg com a candidats de la formació ecosobiranista a les eleccions europees.

Weber, que formarà part de la llista de la coalició de forces de l’esquerra verda de l’Estat liderada per Compromís, ha assegurat que bona part de la seva feina consistirà en “fer que la Unió acompanyi les regions en les seves transformacions, com les lleis pioneresque ha aprovat les Illes Balears en matèries com els residus o la lluita contra el canvi climàtic”.

Per a la també candidata de MÉS per Inca a la batlia, la coalició de l’esquerra sobiranista i verda en què participa MÉS, vol “avançar de l’Europea dels Estats i els mercats cap a l’Europa dels pobles i les persones”.

Weber ha insistit que “les forces progressistes tenen el deure de frenar l’extrema dreta a l’Eurocambra i posar les institucions europees al servei de les persones, i no dels mercats, i de les regions, i no només dels Estat”.

Söderberg, que també forma part de la llista de MÉS per Palma en el número 21, ocuparà el segon lloc de MÉS per Mallorca en la coalició amb Compromís i la resta de socis.