MÉS per Mallorca es compromet a seguir impulsant polítiques transformadores

Els diputats i diputades del grup parlamentari de MÉS per Mallorca han aprofitat el darrer dia de ple per fer balanç de la legislatura. El portaveu del grup, Josep Ferrà, ha assegurat que “hem fet feina fins al darrer moment per dur endavant les mesures que la ciutadania illenca necessita” i ha posat d’exemple l’aprovació de la llei de salvaguarda del patrimoni immaterial, que es debat en aquest ple.

Ferrà ha subratllat que “hem posat les bases per continuar amb el canvi i fer de les Balears un territori més sobirà, sostenible i igualitari”. El diputat ecosobiranista ha citat alguns exemples de les “lleis pioneres i valentes” que s’han dut a terme durant aquests quatre anys, com la Llei de canvi climàtic, la de residus, la d’habitatge o la de memòria democràtica. Ferrà ha volgut recordar que totes aquestes mesures sorgeixen amb un objectiu comú, “posar les persones al centre de les polítiques”.