MÉS per Mallorca presenta una campanya jove, valenta i de proximitat

Balboa: “Els nostres compromisos seran la transparència i la responsabilitat”

MÉS per Mallorca ha presentat aquest dimecres la seva campanya electoral, que destaca per un disseny jove, valent i de proximitat. La coordinadora de la formació, Bel Busquets, ha explicat que l’objectiu principal és “liderar el futur govern d’esquerres”. Per fer-ho, ha apuntat, es destacarà els valor que aporten els governs plurals i progressistes, la capacitat de MÉS per Mallorca per gestionar i d’arribar a acords a través del diàleg.

La campanya, ha prosseguit el coordinador Guillem Balboa, “té unes característiques úniques, com el nostre projecte” i que visibilitzarà i es basarà en propostes fetes pensant en Mallorca i les Balears. “La nostra campanya està dissenyada íntegrament per nosaltres, amb un producte únic, propi i de proximitat”, ha apuntat Balboa. El també candidat al Congrés ha explicat els compromisos durant la campanya, dels quals ha posat èmfasi en la transparència i responsabilitat i sense dietes, finançada a través de donacions.

Els principis en què es basa la formació ecosobiranista també estan presents durant la campanya. Així, es produirà el mínim residu en actes i comunicacions que es facin i es contractaran empreses i proveïdors locals. A més, Balboa ha recordat que el feminisme també és un pilar bàsic de MÉS per Mallorca – com demostren les seves llistes paritàries -, així com la participació, un fet que s’evidencia amb les més de 1400 propostes als programes electorals.