Per què serveix la política?

Spot Electoral 26M

Laura i Maria conversen sobre la utilitat de la política. En temps en què es diu que tots els polítics són iguals o que la política no serveix per a res, Laura ens dona una visió diferent i personal sobre aquesta realitat. I tu, per què creus que serveix la política?

Bel, Guillem i la Mallorca del futur

Bel, Guillem i la Mallorca del futur

MÉS per Palma

#JoAmbNoguera

Àrea metropolitana

Trambus de Palma

Estimam Palma

Ciutats del canvi

Primer de maig

Properes estrenes:

Miquel

Sinopsi: Miquel Ensenyat, el nou president del Parlament, causa una forta impressió en tots els habitants de les Illes gràcies a les seves polítiques pioneres, lliures, justes i verdes i també al seu do natural per a la paraula.

Col·legues

Sinopsi: Col·legues conta les aventures i desventures de sis polítics de Mallorca. Miquel Ensenyat, Fina Santiago, Antoni Noguera, Neus Truyol, Bel Busquets i Guillem Balboa formen un grupet de candidats unit i que sol reunir-se a Central MÉS per beure pinya. Malgrat totes les dificultats, la seva lluita per defensar els drets dels ciutadans mallorquins i fer una illa més ecologista, feminista, sobiranista i solidària no té descans.

La casa de papel (reciclado)

Sinopsi: Sis candidats de MÉS per Mallorca entren a la Fàbrica Nacional de Moneda per començar a fer els bitllets amb paper reciclat. Des de dins, enceten una revolució que canviarà el món.

Noguera Hood

Sinopsi: En un món on l’habitatge és un privilegi per grans especuladors i fons d’inversió, el batle de Palma lluita per revertir la situació i legislar perquè la gent pugui accedir a un habitatge digne. Però aquesta decisió no agradarà als grans privilegiats, els quals intentaran aturar en Noguera per tots els mitjans possibles. 

House of Corts

Sinopsi: Mentre alguns polítics mostren una actitud despietada i pragmàtica per aconseguir l’accés al Govern, Neus Truyol proposa una campanya transparent, valenta i original para intentar guanyar el Joc de les Corts.

Més neva a ciutat

Sinopsi: Neus Perelló ha perdut la feina de becària a Londres i ha hagut de tornar a Palma. Sense feina ni estalvis, i després de set anys a la capital britànica, el retorn a casa de la seva mare no serà fàcil, i el retrobament amb els seus amics, ara acomodats en la vida adulta, no l’ajudarà a sortir de la crisi existencial en la qual es troba. No obstant això, després que MÉS per Mallorca aconseguís governar a les Illes Balears, l’oferta de feina milloràs i Neus treballàs del que li agrada, es torna a independitzar i a reconnectar amb els amics de tota la vida

Balbosnatch

Sinopsi: A 2019, un equip de campanya electoral comença a qüestionar la realitat mentre versiona una novel·la de fantasia. Un conte al·lucinant amb diversos finals.

Stranger Six

Sinopsi: Quan Miquel Ensenyat desapareix, els seus companys Fina Santiago, Antoni Noguera, Neus Truyol, Bel Busquets i Guillem Balboa es veuen embolicats en una sèrie d’esdeveniments misteriosos per tractar de trobar-lo. La seva absència coincideix amb l’aparició d’una criatura terrorífica anomenada “Trifachito”.