1. Guillem Balboa

Guillem Balboa va néixer el 1965 a Malabo, Guinea Equatorial. Format en Geografia i Història de l’Art, ha treballat en el camp de la fotografia i als serveis de comunicació de la UIB. El 2015, el seu compromís amb Alaró, el poble on fa més d’una dècada que hi viu, el va dur a presentar-se a la batlia i a ser investit batle el 2017. L’interès per la política li ve de lluny. Amb només quatre anys, Balboa i la seva família arriben a Palma fugint de la repressió contra l’ètnia bubi. Abans d’això, son pare, el poeta Juan Balboa, havia estat ministre de cultura de Guinea Equatorial.

2. Patrícia Font

Nascuda el 1975 a Maó, Patrícia Font és una de les diputades de MÉS PER MENORCA al Parlament de les Illes Balears. Llicenciada en Història de l’Art i en Documentació, ha estudiat i treballat a Barcelona i a Menorca. Abans de ser diputada, Patrícia Font era bibliotecària a la Fundació Rubió i Tudurí de Maó. A més, ha col·laborat en mitjans de comunicació com el Diari de Menorca, Onda Cero o en blogs especialitzats en una de les seves passions, la cultura audiovisual i la tecnologia.

3. Arnau Xavier Mañas

L’eivissenc Arnau Mañas va néixer el 1968 a Valladolid, atès que son pare hi estava destinat com a funcionari. Tot i això, ell mateix assegura que és un autèntic “homus balearicus”, ja que ha viscut tant a Eivissa com a Mallorca i a Menorca. Mañas és llicenciat en econòmiques per la UIB i ha treballat sempre al seu sector: ha estat professor de formació professional, comptable, empleat de banca i, actualment, treballa com a economista i assessor fiscal pel seu compte. A més, ha participat en diversos moviments socials eivissencs i ha estat membre d’Eivissa pel Canvi i de Guanyem Eivissa.

4. Mateu Matas "Xurí"

Mateu Matas ‘Xurí’ va néixer a Santa Margalida el 1982. És el president d’Esquerra Republicana a Mallorca, una de les figures més rellevants del món de la glosa i el president dels Glosadors de Mallorca. Tot i que ha mantingut sempre un important compromís social i cultural des de l’àmbit de la poesia oral improvisada i a través de les seves col·laboracions amb diferents mitjans, es va implicar per primera vegada en política activa i va liderar la candidatura de Sobirania per les Illes al Congrés el 2016.

5. Marta Guijarro

Marta Guijarro és una jove de Palma que viu a Esporles. És educadora social per vocació i militant de base de MÉS PER MALLORCA per principis. Ha estudiat un màster en MICE i actualment treballa a la Fundació Sant Joan de Déu.

6. Pau Arranz

Pau Arranz és un mestre d’Educació Primària de Formentera. És militant de l’STEI i president del Club de Scrabble d’Eivissa. Arranz creu en la política de carrer, de formigueta, i a això es dedica des dels 18 anys com a militant d’Esquerra Republicana.

7. Lila Thomàs

Lila Thomàs és una històrica militant comunista de Mallorca. Tot i que actualment està jubilada, és llicenciada en Filologia Catalana i ha estat professora de secundària, diputada al Parlament, regidora a Cort per Esquerra Unida i una de les fundadores d’Iniciativa-Verds. 

8. Angelina Pérez

Angelina Pérez  és professora d’anglès a secundària i regidora de MÉS per Lloseta. És membre fundadora de l’Obra Cultural de Lloseta i de l’associació Sa Capsaneta i dirigeix les àrees d’educació i de participació ciutadana de l’Ajuntament de Lloseta.

Llista de candidats completa

1 – Guillem Balboa Buika (Mallorca)
2 – Patrícia Font Marbán (Menorca)
3 – Arnau Xavier Mañas Florit (Eivissa)
4 – Mateu Matas Ordinas “Xurí” (Mallorca)
5 – Marta Guijarro Mas (Mallorca)
6 – Pau Arranz Morell (Formentera)
7 – Lila Thomàs Andreu (Mallorca)
8 – Angelina Pérez Sánchez (Mallorca)

SUPLENTS
Oriol
Baradad Baldomà
Vicenta Mengual Lull
Marcos Augusto Lladó
Miquel Oliver Gomila
Teresa
Caimari Aleixo
Juan Diego
García Salom
Rafael Polonio Gómez
Núria Nadal Camprubí
Gabriel Vicens Mir
Maria Barceló Calviño