Balboa llegeix Burrades (Part 2)

Medicaments contra la LGTBIQ+fòbia

Economia sostenible

Per una igualtat real

Balboa a Madrid

40 aniversari de les primeres eleccions municipals

Properes estrenes:

Black Panther

Sinopsi: Black Panther conta la història de Balboa, qui, després de “Capità Abascal: World’s end”, torna a casa, a la nació de Mallorca, aïllada i molt avançada tecnològicament, per a ser proclamat diputat al Congrés. Però la reaparició d’un vell enemic com José Ramón Bauzá posa a prova Balboa, que es veu arrossegat a un conflicte que posa en perill el futur de Mallorca i el món.

Cómo conocí a vuestro diputado

Sinopsi: Guillem conta als seus fills com va arribar a ser congressista i com va ser la seva vida fins que a la fi va aconseguir que MÉS per Mallorca tengués un diputat. Per això va comptar amb l’ajuda dels seus companys i amics: Miquel Ensenyat, Fina Santiago, Antoni Noguera, Neus Truyol i Bel Busquets.

Balbosnatch

Sinopsi: A 2019, un equip de campanya electoral comença a qüestionar la realitat mentre versiona una novel·la de fantasia. Un conte al·lucinant amb diversos finals.

Guillem

Sinopsi: Guillem Balboa és un desconegut polític a qui se li ofereix la possibilitat de lluitar pel títol de congressista amb els pesos pesats. Amb una gran força de voluntat, Guillem es prepara a consciència per a les eleccions i per als canvis que es podrien produir a la seva vida i a ca seva, Mallorca.

La casa de papel (reciclado)

Sinopsi: Sis candidats de MÉS per Mallorca entren a la Fàbrica Nacional de Moneda per començar a fer els bitllets amb paper reciclat. Des de dins, enceten una revolució que canviarà el món.

Col·legues

Sinopsi: Col·legues conta les aventures i desventures de sis polítics de Mallorca. Miquel Ensenyat, Fina Santiago, Antoni Noguera, Neus Truyol, Bel Busquets i Guillem Balboa formen un grupet de candidats unit i que sol reunir-se a Central MÉS per beure pinya. Malgrat totes les dificultats, la seva lluita per defensar els drets dels ciutadans mallorquins i fer una illa més ecologista, feminista, sobiranista i solidària no té descans.

El príncipe de Alaró

Sinopsi:
Ahora escucha la historia de mi vida 
y de cómo el destino cambió mi movida. 
Sin comerlo ni beberlo llegué a ser
candidato de un partido llamado MÉS.

Al oeste en Alaró, crecía y vivía 
atendiendo a toda la ciudadanía.
Jugaba al básquet sin cansarme demasiado,
porque cada día estaba más ocupado.

Cierto día se convocaron elecciones
y el poco tiempo prometió emociones.
Y mis compis me dijeron una y otra vez:
¡Con Patricia y los demás irás al Congrés!

Game of Thrones

Sinopsi: Després de 4 anys d’afable estiu, l’hivern està arribant. Lord Balboa treballa per mantenir la pau entre els ciutadans del regne sense saber que, des de les terres de més enllà, unes criatures sense valors, ànima ni cor s’apropen amb força per destruir tota la vida que coneixem. S’unirà el poble per impedir que els monstres guanyin la partida?